top of page

WEEKEND GET AWAY RETREAT
-ROBIN & FRIENDS 

Retreat, Release, Relax, Restore, Refind… eller helt enkelt Re-set! En aktiv paus från vardagen, och till att landa i dig själv - här och nu. Släppa prestation, krav och lyssna inåt. En helg med Breathwork, yoga, aktiva samt stillsamma meditationer, Reiki, spirituella verktyg och ritualer där vi utforskar stunden och livet med nyfikenhet och kreativitet.

Det här är ett tillåtande space där du bjuds in att utforska nya rum i dig, skala av gamla lager, frigöra dig från det som håller dig tillbaka och skapa utrymme för ny energi där du kan leva ut i din fulla potential och höra din egen röst. Släppa det som varit, känna var du är, och njuta av var du ska.

Luckerstad gård shapeyourvibe
kia agerhem shapeyourvibe journaling

VÄLKOMMEN!

Välkommen till en resa i din kropp, ditt sinne och din själ! Livet är i en konstant förändring vilket är underbart, men ibland kan det från tid till annan även skapa stress, oro och känslor av överväldigande när man vill göra och klara allt! Intentionen och bakgrunden till detta retreat kommer från en egen mångårig inre resa, som gjort att jag vill skapa plats för att guida fler att våga blicka inåt och kanske omfamna det där som ibland krusar den där stilla ytan för att helt enkelt landa och må bra i sig själv. 

Detta är ett retreat som bjuder in till en omfamning av förändringar eller skiften i livet. Stora som små, yttre eller inre. Eller kanske handlar det ibland mer om att se på dem ur ett annat perspektiv? Ge vågorna eller stormarna inuti och utanpå en möjlighet att stilla sig för att se och höra klart.

kia agerhem shapeyourvibe journaling

Röster från Reset, oktober 2022:

"TACK för en fantastisk helg räcker inte i ord för att beskriva vilken upplevelse detta har varit. Jag kan bara säga magi och ren och skär glädje där tid och rum försvunnit. /.../ Du har hjälp mig finna den Jag som jag otroligt länge längtat efter. Hon är här för att stanna."
" /.../ Jag lämnar med en vetskap att den här världen finns för mig och väntar på mig. /.../"
Shapeyourvibe luckerstad orangerie yoga retreat reset

DE OLIKA DELARNA

- BREATHWORK, PRANAYAMA & REIKI - 

Breathwork är inte bara en av de mest trendiga meditationerna, det är även helt magiskt!! En egen lättillgänglig medicin för att må bra fysiskt, emotionellt och mentalt.

 

Att andas i vårt parasympatiska nervsystem lugnar, återhämtar - mjukt och fint.

Vårt sympatiska nervsystem...mmm lite mer av en rollercoaster ibland.... Låter oss komma åt de där ställena i kroppen som våra tankar sällan når och släppa på stagnerad energi samtidigt som den stärker kroppen inför stressade situationer.

Jag använder även Reiki under Breathwork.  Reiki är energihealing som balanserar vår egen energi och stimulerar djup avslappning samtidigt som den läker kroppen.

Kia Agerhem wild thing shapeyourvibe_edited.jpg

- YOGA - 

I våra vinyasaklasser jobbar med att öppna upp kroppens flöden och inre energier. Vi utforskar på ett lekfullt sätt balans, stabilitet, styrka i kombination med vår andning och vårt nervsystem. Vi skapar övergångar mellan våra positioner på ett mjukt sätt och stärker vårt sensoriska system, sänker oro och stress.  

Kreativ hathayoga tillåter oss att stanna längre för att utforska flexibilitet och låta lugnet infalla. Fantastiskt verktyg för att sänka stress, oro, motverka depression.

Nivån på yogan anpassas efter dig. Oavsett om du är ny för yoga eller är en avancerad yogi så kommer du utmanas både i positioner fysiskt såväl som inåt. 

shutterstock_1841407654.jpg

- ÖVNINGAR, RITUALER & JOURNALING - 

Vi kommer jobba med frågeställningar för egen reflektion såväl som i gruppform, samt andra verktyg. För många är detta en utmanande del men det är även en del som man ofta kan ta med sig hem på ett fint sätt.

IMG_3339.jpeg

VÅRA DAGAR INKLUDERAR: 

  • Naturnära boende i Herrgårdsmiljö, del i dubbelrum med egen toalett​

  • Rörelse, stillhet och utforskande övningar

  • Magiskt härliga måltider tillredda av vegetariska, närproducerade råvaror. 

  • Möjlighet till bad i Sveriges klaraste sjö Vättern

  • Naturen runt hörnet

  • Gemenskap och ett säkert space

  • Möjlighet att landa i dig själv, och få med verktyg för att fortsätta din inre resa

Kia Agerhem Yoga retreat reset shapeyourvibe_edited.jpg
vättern shapeyourvibe

EN EXEMPELDAG:

Vi möter morgonen med lugn yoga och meditation för att sedan avnjuta en härlig frukost med närproducerade råvaror för säsongen.

 

En stund efter frukost möts vi för en energifylld yogaklass där vi skapar flöde, energi och landar i kroppen.

Njuter av en näringsrik lunch såväl som natur, omgivning och sällskap

 

På eftermiddagen möts vi igen för en session som kan bestå av Breathwork, meditation, reiki, eller ett lugnare flöde innan middag.

e9fcc7af-0534-46cf-94bd-b607a25ebbe3.jpg

TID, PLATS, KOSTNAD

5200 kr för del i dubbelrum (egen toalett till rummet)

27-29 januari

Incheckning runt lunch fredag, avfärd efter frukost söndag. 

 

Luckerstad Gård, Vadstena (24 mil från både Stockholm och Göteborg)

En otroligt mysig herrgårdsmiljö mitt ute på den Östgötska slätten.

Kia Agerhem Shepayourvibe breathwork yoga reiki retreat

OM KIA AGERHEM:

Space holder genom Breathwork, Reiki, Coaching och diverse olika spirituella praktiker. Yogi sedan +20 år. Utbildad inom Yoga, Bretahwork, Reiki, EFT, Coaching, Nutrition, anatomi, Personlig Träning mm men lyckades ändå gå vilse och trassla in mig i näringslivet i 15 år innan jag vågade lyssna på min egen inre DJ och starta eget inom det jag älskar: att få andra att växa, må bra och framförallt släppa lös deras kraft, ljus och energi. 

 

 

 

Man kan läsa mer här eller ännu bättre fråga mig - jag är alltid på för frukost

bottom of page