top of page

We Are Coming

SOON

Who Are We

TRUE YOU

Ibland tappar vi oss själva, vår röst och vår inre riktning och det kan göra att vi ibland känner oss lite vilsna. Min förhoppning är att skapa ett space med utrymme för samtal och somatiska övningar för att känna stöd, bli hörd, lyssnad på och framför allt känna kraften igen och återupptäcka ditt eget sanna jag. Skapa en möjlighet att utmana nuvarande mönster, få klarhet och hitta ett sätt att gå framåt i din autentiska riktning.

Med hjälp av Breathwork tillåter vi oss själva att gå bortom vårt analytiska sinne och utnyttja våra undermedvetna delar och nå delar djupt inom oss och vi kan till och med programmera om oss själva från den djupaste källan till vår inre intelligens: vårt hjärta. Breathwork kommer att hjälpa dig att släppa stress, ångest, trauman och få klarhet och komma hem till dig.

Reiki hjälper oss att lugna kroppens nervsystem, och balansera din egen energi och stimulerar en mycket djup avslappning. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och livskraft och rent fysiskt så ökar en behandling oxytocinet i kroppen -  kroppens eget lyckohormon. Att tillåta oss själva att sjunka ner och låta kroppen läka - det är en av de finaste saker vi kan ge oss själva.

Vi kommer emellan sessionerna att använda övningar, andningsövningar såväl som skrivövningar, för att hjälpa till att fördjupa och fortsätta bortom stunden ihop. Det kan vara ett sätt att hitta ett sammanhang, och en konkret väg framåt. Jag finns alltid tillgänglig för dig under tiden om du vill dela eller dyker på något utmanande däremellan.

4-6 VECKOR | 75-90 MINUTER

4 Breathwork alt. coaching plus övningar för att ta dig djupare och vidare

4.600-6.500 SEK (

Get On The List

Sign up to receive the first word when we go live.

Thanks for submitting!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page